Space management v TESCO STORES ČR, a.s. - Kupková, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kalinová, Hana; Horká, Zuzana (2011)
Cílem práce je analyzovat a zhodnotit space management ve vybrané společnosti a zjistit, jak vnímají zákazníci prostředí prodejen Tesco.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: maloobchod; management; marketing; management [obor dipl. práce]; merchandising; diplomové práce; retail trade; management; marketing; master's theses