Analýza nabídky úvěrů na bydlení - Peter, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kolář, Pavel, 1943-; Hašková, Simona, 1973- (2011)
Cílem mé práce je přiblížit čtenáři možnosti, které v současné době skýtají finanční trhy v oblasti financování bydlení. Zájemce má na výběr celou škálu úvěrových možností, nicméně ani základní orientace v nabídce není snadná. V práci jsem se nezaměřil pouze na teoretické principy fungování. Jednotlivé oblasti jsem rozpracoval až do podob konkrétních nabídek, které čtenář, zájemce o úvěr na bydlení, může v současné době získat v českém prostředí. Uvádím konkrétní produkty finančních společností a porovnávám je tak, aby si čtenář mohl udělat jasnou představu o kvalitách jednotlivých produktů a mohl se nezávisle rozhodnout, který produkt je pro něj ten nejlepší. Upozorňuji také čtenáře na úskalí spojená s jednotlivými řešeními, jejich poplatkovou politiku a rizika.
Vedoucí práce: Pavel Kolář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: bydlení; hypoteční úvěry; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; housing; mortgage loans; master's theses