Chování zaměstnanců ve vybrané organizaci - Bělohlavová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Šťastný, Jan (2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou chování zaměstnanců v podniku střední velikosti. Teoretická část se nejprve zaměřuje na chování a jednání jedince a vlivy, které na jeho chování v organizaci působí. Další úsek teoretické části je věnován problematice chování skupin, pracovních vztahů a zmiňuje i roli manažera v organizaci, jež významně ovlivňuje chod organizace a zásadně se podílí na chování zaměstnanců. Praktická část analyzuje konkrétní organizaci, kde byl proveden průzkum chování zaměstnanců, na jehož základě byly vyvozeny závěry a doporučení pro organizaci a její vedení.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: personální management; organizační chování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; organizational behavior; master's theses