Prezentace dlouhodobých hmotných aktiv v účetních závěrkách dle IFRS / US GAAP - Karľa, Tomáš; Vašek, Libor, 1978-; Fischer, René; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem práce je vymezit dlouhodobá hmotná aktiva dle IFRS a dle U.S. GAAP a porovnat jednotlivé prvky této problematiky v obou úpravách, a to vše s využitím účetních závěrek společností The Coca-Cola Company a Coca-Cola HBC. Část práce bude také věnována právě probíhajícímu konvergenčnímu procesu mezi IFRS a U.S. GAAP. Práce se nevěnuje specifikům zemědělšké činnosti (IAS 41).
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses