Automobil v podnikání - Formánek, Aleš (2011)
Automobil provází podnikatele v podnikání dnes a denně. Cílem této práce je přiblížit podnikatelům právní, daňové a účetní prostředí, dotýkající se problematiky používání automobilů, ve kterém se musí pohybovat, a jehož mantinely by neměli opouštět. Teoretické situace, které mohou při používání automobilů v podnikání nastat, jsou doplněny možným praktickým řešením daňovým a účetním.