Automobil v podnikání - Formánek, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Střihavková, Eva (2011)
Automobil provází podnikatele v podnikání dnes a denně. Cílem této práce je přiblížit podnikatelům právní, daňové a účetní prostředí, dotýkající se problematiky používání automobilů, ve kterém se musí pohybovat, a jehož mantinely by neměli opouštět. Teoretické situace, které mohou při používání automobilů v podnikání nastat, jsou doplněny možným praktickým řešením daňovým a účetním.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: automobily; podnikání; daňové výdaje; silniční daň; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; automobiles; business; tax expenditures; road traffic tax; master's theses