Vykazování výnosů ve vybraných účetních úpravách - Dolejší, Veronika (2011)
Tato diplomová práce se zabývá vykazováním výnosů v souladu s pravidly Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a dle amerických Všeobecně uznávaných účetních principů. A dále přibližuje společný konvergenční krok, nazývaný Revenue Recognition Project. Výsledkem projektu bude standard Výnosy ze smluv se zákazníky. Předpokládané vydání standardu je koncem roku 2011. Cílem práce je analýza a zhodnocení aktuální situace v oblasti výnosů ve vybraných účetních úpravách.