Vykazování výnosů ve vybraných účetních úpravách - Dolejší, Veronika; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato diplomová práce se zabývá vykazováním výnosů v souladu s pravidly Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a dle amerických Všeobecně uznávaných účetních principů. A dále přibližuje společný konvergenční krok, nazývaný Revenue Recognition Project. Výsledkem projektu bude standard Výnosy ze smluv se zákazníky. Předpokládané vydání standardu je koncem roku 2011. Cílem práce je analýza a zhodnocení aktuální situace v oblasti výnosů ve vybraných účetních úpravách.
Vedoucí práce: David Procházka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses