Analýza vývoje pojištěnosti ve středoevropských zemích - Vágner, Marek; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou vývoje pojištěnosti ve středoevropských zemích. Nejdříve se věnuje komparaci světového a evropského pojistného trhu podle jednotlivých ukazatelů pojištěnosti. Následuje část týkající se vývoje pojištěnosti ve vybraných středoevropských a východoevropských zemích. Práce je poté zakončena analýzou pojistných trhů zemí Visegrádské čtyřky.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses