Finanční analýza koncernu Vienna Insurance Group - Kůs, David; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
V diplomové práci se zabývám finanční analýzou pojistné instituce Vienna Insurance Group. Teoretická část práce je věnována obecné charakteristice pojistné činnosti a risk managementu, specifickému účetnictvím pojišťoven, dále pak problematice solventnosti a jednotlivým partiím finanční analýzy modifikované na pojistný trh. Obsahem praktické části diplomové práce je provedení konkrétní finanční analýzy.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses