Komoditmé futures na drahé kovy - Schwartz, Peter; Málek, Jiří, 1953-; Paholok, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cieľom diplomovej práce je objasniť dôležitosť diverzifikácie investičných portfólií pomocou drahých kovov v súčasnej dobe a analyzovať trh drahých kovov z hľadiska dopytu, ponuky a cenového vývoja. Jadro práce sa zameriava na analýzu vývoja trhu drahých kovov v rokoch 1998 až 2011. V práci je použitá metóda komparácie drahých kovov medzi sebou a svetovými akciovými indexmi, metóda analýzy pri samostatných výpočtoch ukazovateľov, metóda dedukcie z výsledkov výpočtov.
Vedoucí práce: Jiří Málek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses