Dojící robot Lely Astronaut jako výhodná investice - Hrůša, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Strebl, Peter (2011)
Práce z komplexního pohledu zkoumá ekonomickou efektivnost automatického dojícího systému Lely Astronaut v porovnání s konvenčním systémem dojení. K tomuto účelu využívá metodu čisté současné hodnoty. Výsledek práce poukazuje na ekonomickou výhodnost automatického systému a současně zdůrazňuje nutnost dodržování profesionálního řízení provozu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: zemědělská technika; investice; ekonomická efektivnost; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; agricultural technology; investments; economic efficiency; master's theses