Strategická analýza společnosti STAKOPLAST cz, spol. s r.o. - Sokolová, Hana (2011)
Cílem diplomové práce je provést strategickou analýzu společnosti STAKOPLAST cz, spol. s r. o. a na základě poznatků z externí a interní analýzy navrhnout adekvátní strategii budoucího vývoje podniku.