Strategická analýza společnosti STAKOPLAST cz, spol. s r.o. - Sokolová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Kašpar, Petr (2011)
Cílem diplomové práce je provést strategickou analýzu společnosti STAKOPLAST cz, spol. s r. o. a na základě poznatků z externí a interní analýzy navrhnout adekvátní strategii budoucího vývoje podniku.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses