Vývoj daňového systému - Krymláková, Kateřina (2011)
Diplomová práce se zabývá historií daní a vývojem daňového systému České republiky od roku 1989 do konce roku 2010. Porovnává systém zdanění v České republice, založeném na progresivním zdanění a zdanění založeném na koncepci rovné daně se zaměřením na daň z příjmů fyzických osob. Práce ukazuje vliv vývoje daňového systému na státní rozpočet.