Vývoj daňového systému - Krymláková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Dvořák, Jiří (2011)
Diplomová práce se zabývá historií daní a vývojem daňového systému České republiky od roku 1989 do konce roku 2010. Porovnává systém zdanění v České republice, založeném na progresivním zdanění a zdanění založeném na koncepci rovné daně se zaměřením na daň z příjmů fyzických osob. Práce ukazuje vliv vývoje daňového systému na státní rozpočet.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: daňové systémy; daň z příjmů fyzických osob; rovná daň; osoby samostatně výdělečně činné; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tax systems; personal income tax; flat-rate income tax; self-employed; master's theses