Specifika ohodnocování cyklických a komoditních společností - Beneš, Martin; Veselá, Jitka; Musílek, Petr, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Hlavním cílem předkládané práce je popsat fungování komoditních trhů, a to především na příkladu ropy, analyzovat specifika vybraných komoditních společností a určit jednak vliv těchto specifik na ohodnocování vybraných komoditních společností a jednak i moţnost vyuţití zjištěných výsledků pro ohodnocování ostatních komoditních společností.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses