Auditorská etika a případy jejího porušení - Skalický, Ivan; Králíček, Vladimír, 1952-; Janda, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce pojednává o vztahu etiky a auditu. První část práce obecně vymezuje místo etiky ve společnosti a ukazuje, čím je audit z hlediska etiky specifický. Druhá část se věnuje etickým kodexům v auditu. Výstupem této části je srovnání etických norem platných v ČR a v USA. Poslední část práce ukazuje na případu Satyam konkrétní porušení auditorské etiky.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses