Interní audit a řízení rizik - Luzumová, Martina; Králíček, Vladimír, 1952-; Dohnal, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem diplomové práce Interní audit a řízení rizik je analýza interního auditu ve vybrané společnosti, stanovení postupu pro implementaci systému řízení rizik a posouzení softwarových možností pro interní audit a řízení rizik v této společnosti. Diplomová práce je nejprve zaměřena na historický vývoj a standardy interního auditu a řízení rizik a na vzájemnou provázanost těchto disciplín se správou a řízením společnosti. V praktické části je provedena analýza fungování interního auditu a řízení rizik a jsou nastíněny možnosti softwarových řešení ve vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses