Porovnání vybraných ISA a národních auditorských standardů ve Vietnamu - Dang, Thu Trang (2011)
Tato práce si klade za cíl popsat mezinárodní auditorské standardy (ISA) a vietnamské národní auditorské standardy (VSA), jejich genezi a současný stav. Dále práce popisuje postupný vývoj auditu ve Vietnamu, jeho aktuální situaci a předpokládaný vývoj. Praktická část navazuje na dotazníkový průzkum, jehož cílem je zjistit názor a postoj vietnamských auditorů ohledně ISA a VSA.