Porovnání vybraných ISA a národních auditorských standardů ve Vietnamu - Dang, Thu Trang; Králíček, Vladimír, 1952-; Janda, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato práce si klade za cíl popsat mezinárodní auditorské standardy (ISA) a vietnamské národní auditorské standardy (VSA), jejich genezi a současný stav. Dále práce popisuje postupný vývoj auditu ve Vietnamu, jeho aktuální situaci a předpokládaný vývoj. Praktická část navazuje na dotazníkový průzkum, jehož cílem je zjistit názor a postoj vietnamských auditorů ohledně ISA a VSA.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses