Podnikání v mezinárodním prostředí - Podnikatelský plán - Tseveenbayar, Munkhtuya (2011)
Tato diplomová práce popisuje podnikatelský záměr v mezinárodním prostředí. Práce zahrnuje analýzu mezinárodního prostředí, na které podnikatel chce vstoupit a možná rizika, se kterými může potkat, možnosti vstupu na zahraniční trh a formy podnikání na něm a hlavní část tvoří samotný podnikatelský plán.