Podnikání v mezinárodním prostředí - Podnikatelský plán - Tseveenbayar, Munkhtuya; Tyll, Ladislav; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato diplomová práce popisuje podnikatelský záměr v mezinárodním prostředí. Práce zahrnuje analýzu mezinárodního prostředí, na které podnikatel chce vstoupit a možná rizika, se kterými může potkat, možnosti vstupu na zahraniční trh a formy podnikání na něm a hlavní část tvoří samotný podnikatelský plán.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses