Podnikatelský plán - soukromá mateřská škola - Boráňová, Andrea (2011)
Předmětem diplomové je vytvoření a zhodnocení podnikatelského plánu soukromé mateřské školy. Teoretická část práce se zabývá podnikáním malých a středních podniků a především podnikatelským plánem. Praktickou částí je podnikatelský plán, jehož stěžejními částmi jsou: analýza okolí, analýza konkurence, marketingový mix, finanční plán a analýza rizik.