Podnikatelský plán - soukromá mateřská škola - Boráňová, Andrea; Křížek, Miroslav; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Předmětem diplomové je vytvoření a zhodnocení podnikatelského plánu soukromé mateřské školy. Teoretická část práce se zabývá podnikáním malých a středních podniků a především podnikatelským plánem. Praktickou částí je podnikatelský plán, jehož stěžejními částmi jsou: analýza okolí, analýza konkurence, marketingový mix, finanční plán a analýza rizik.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses