Evidence majetku obcí - Schmiederová, Kristina; Toth, Petr, 1962-; Králová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce specifikuje problematiku evidence majetku v obcích a to s ohledem na jejich rozvojové možnosti. Hlavním cílem je identifikace zdrojů informací pro pasport majetku, a to z hlediska časové a finanční náročnosti jejich získání. V rámci práce je definován pasport majetku jako multifunkční evidence a obsahuje jeho empirický návrh pro vybraný majetek obce -- nemovitosti a to v návaznosti na zjištění současného neutěšeného stavu v evidování majetku obcemi (na základě výsledků dotazníkového šetření). Návrh evidenční karty je vytvořen v tabulkovém procesoru Microsoft Excel.
Vedoucí práce: Petr Toth
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses