Čínská ekonomika - úspěchy a problémy - Dressler, Daniel (2011)
Práce se zabývá hlavními úspěchy a problémy Čínské ekonomiky. První část analyzuje vývoj HDP Číny a její ekonomický růst, její měnovou politiku a zahraniční obchod. Druhá část se zaměřuje na hlavní problémy, kterými jsou nedosatek zdrojů surovin, stav životního prostředí a problémy spojené s populací, resp. stárnutí obyvatelstva a sociální nerovnosti.