Vývoj ekonomiky Francie v letech 2007 až 2010 - Svobodová, Lenka; Karpová, Eva; Němcová, Ingeborg, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit ekonomickou situaci Francie analýzou makroekonomických ukazatelů od roku 2000 do roku 2010, přičemž hlavní důraz je kladen na období let 2007 až 2010. První kapitola popisuje základní geografické, demografické, politické a ekonomické údaje o Francii. Druhá kapitola analyzuje hlavní makroekonomické ukazatele Francie v letech světové finanční a ekonomické krize (2007 až 2010). Třetí kapitola je zaměřena na dopady světové finanční a ekonomické krize na francouzskou ekonomiku. Především je tato část zaměřena na problém veřejných financí, trhu práce a imigrace.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses