Prostorové plánování v Německu - komparace s ČR - Pincová, Stanislava; Damborský, Milan, 1980-; Benková, Ľubomíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce s názvem Prostorové plánování v Německu - komparace s ČR se zaměřuje na charakterizování systému prostorového plánování v této evropské zemi. Práce ve svém úvodu obsahuje vymezení základní problematiky a pojmů v oblasti prostorového plánování. Pro lepší pochopení německého systému prostorového plánování zde bude provedena socioekonomická analýza Německa, na kterou naváže již samotná charakteristika prostorového plánování. Následně na příslušných úrovních prostorového plánování bude uveden konkrétní případ realizace tohoto plánování na území Německa na praktické úrovni. Poslední část představuje komparace německého systému prostorového plánování s pojetím plánování v České republice poukazující na základní rozdíly a společné rysy.
Vedoucí práce: Milan Damborský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses