Odměňování zaměstnanců ve veřejné správě - Zemanová, Karolína; Pěkná, Jitka; Lechner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Práce pojednává o systému odměňování zaměstnanců ve veřejné správě. Nejprve teoreticky popisuje historický vývoj veřejné správy na území České republiky až do současnosti. Poté je popsán platový systém, jeho pravidla, proces tvorby platu a jeho jednotlivé složky. Z tohoto teoretického základu pak vychází analytická část, která se zaměřuje na hlavní problémy systému, jako je byrokracie, korupce a zákonitosti kariérního systému, a pracuje i s názorem přímo zaměstnanců veřejné správy. V závěru práce je nastíněn možný způsob řešení daných problémů.
Vedoucí práce: Jitka Pěkná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses