Vyplácí se v on-line pokeru agresivní hra? - Rytíř, Miroslav (2011)
V této práci jsem si kladl za cíl zjistit, zda volba agresivních tahů při hraní on-line pokeru zvyšuje hráčův profit, měřený v získaných velkých povinných sázkách za sto her. Pomocí regresní analýzy jsem odhadl dva modely. Jeden obecný, kde jsem měřil pouze četnost agresivních tahů v určitých fázích hry a odhadoval, zda mají vliv na profit. Ve druhém modelu jsem měřil vliv tahů, které jsou založeny na získání výhody v určitých konkrétních situacích ve hře. U obou modelů byly odhadnuty pozitivní koeficienty u proměnných, které měřily četnost agresivních tahů, z toho usuzuji, že být agresivní se vyplatí.