Vyplácí se v on-line pokeru agresivní hra? - Rytíř, Miroslav; Hudík, Marek, 1980-; Bartoň, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
V této práci jsem si kladl za cíl zjistit, zda volba agresivních tahů při hraní on-line pokeru zvyšuje hráčův profit, měřený v získaných velkých povinných sázkách za sto her. Pomocí regresní analýzy jsem odhadl dva modely. Jeden obecný, kde jsem měřil pouze četnost agresivních tahů v určitých fázích hry a odhadoval, zda mají vliv na profit. Ve druhém modelu jsem měřil vliv tahů, které jsou založeny na získání výhody v určitých konkrétních situacích ve hře. U obou modelů byly odhadnuty pozitivní koeficienty u proměnných, které měřily četnost agresivních tahů, z toho usuzuji, že být agresivní se vyplatí.
Vedoucí práce: Marek Hudík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses