Analýza příčin neúspěšnosti žadatelů v rámci Fondu malých projektů Euroregionu Silva Nortica - Jandová, Kristýna; Weingärtnerová, Markéta; Jílek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou příčin neúspěšnosti žadatelů v rámci Fondu malých projektů Euroregionu Silva Nortica. Cílem práce je prostřednictvím metody analýzy a komparace identifikovat nejčastější příčiny neúspěchu žadatelů při předkládání projektových žádostí a definování nápravných opatření pro eliminaci nejčastějších příčin neúspěchu. V teoretické části se práce zaměřuje na základní informace o přeshraniční spolupráci a euroregionech, konkrétněji dále na Euroregion Silva Nortica a Fond malých projektů tohoto euroregionu. V praktické části jsou analyzovány informace poskytnuté Administrátorem Fondu malých projektů a výsledky dotazníkového šetření. Vzájemnou komparací této analýzy jsou identifikovány příčiny neúspěchu žadatelů a definována nápravná opatření pro jejich eliminaci.
Vedoucí práce: Markéta Weingärtnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses