Organizační kultura společnosti ÚSOVSKO a.s. - Brzobohatý, Ondřej (2011)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu organizační kultury a její soulad s Corporate strategií společnosti ÚSOVSKO a.s.. Ve shodě se stanovenými cíly vyhodnocuje získané informace a podává návrhy na posílení současné organizační kultury podniku.