Organizační kultura společnosti ÚSOVSKO a.s. - Brzobohatý, Ondřej; Surynek, Alois, 1954-; Novák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu organizační kultury a její soulad s Corporate strategií společnosti ÚSOVSKO a.s.. Ve shodě se stanovenými cíly vyhodnocuje získané informace a podává návrhy na posílení současné organizační kultury podniku.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses