EVROPSKÝ SYSTÉM EMISNÍHO OBCHODOVÁNÍ A ČESKÉ PODNIKY - Franc, Martin; Gráf, Václav; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Zavedení evropského systému emisního obchodování přináší ekonomice Evropské unie nové omezení -- nutnost udržet emise skleníkových plynů ve stanovených mezích. Pro část podniků a také pro některé země se však jeho dosavadní existence stala naopak přínosem. Česká republika patří mezi ně. Cílem práce je zhodnotit, jak systém ovlivnil hospodaření českých podniků, případně celých odvětví a co lze očekávat od budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Václav Gráf
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses