Rozbor výkonnosti společnosti Philip Morris ČR - Zahradníček, Tomáš; Kislingerová, Eva, 1950-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit výkonnost společnosti Philip Morris ČR. Hodnocen je vývoj v letech 2004 až 2010. V teoretické části blíže popisuji jednotlivé metody a postupy, které jsou použity v praktické části. Praktická část se skládá z finanční analýzy a rozboru efektivnosti. Finanční analýza obsahuje horizontální a vertikální analýzu rozvahy a výsledovky, analýzu poměrových ukazatelů, Du Pont analýzu, analýzu EVA a MVA, bonitní a bankrotní modely a mezipodnikové srovnání. V rozboru efektivnosti je proveden rozbor výkonnosti a produktivity a komplexní rozbor hospodářské činnosti. V závěru jsou zhodnoceny výsledky provedené analýzy spolu s návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses