Využívání komunikačních strategií v organizacích veřejné správy - Burešová, Lenka; Kadeřábková, Jaroslava, 1942-; Khendriche Trhlínová, Zuzana, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce analyzuje komunikační strategie využívané v organizacích veřejné správy v České republice a v zahraničí. Cílem diplomové práce je zhodnotit dosavadní komunikační strategie realizované veřejnou správou na území České republiky. Dílčím cílem práce je zpracování doporučení pro zlepšení současného stavu. Teoretická část diplomové práce vycházející z dynamického pojetí marketingového přístupu popisuje komunikační strategii jako jeden z klíčových nástrojů regionálního marketingového mixu, definuje zásady efektivní komunikace a stanovuje metody předcházející tvorbě komunikačních strategií. Samostatná kapitola věnuje pozornost komunikaci s konkrétními cílovými skupinami podněcujícími rozvoj města. Praktická část popisuje konkrétní příklady komunikačních strategií realizovaných v zahraniční, projekt Komunikující město a jeho dopad na rozvoj komunikace ve městě Svitavy, které se projektu zúčastnilo.
Vedoucí práce: Jaroslava Kadeřábková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses