Štíhlý podnik - Gmenta, Marian; Klečka, Jiří, 1966-; Svobodová, Hana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Obsahem této diplomové práce je soubor přístupů vedoucích k zeštíhlování podniku. Kromě základních zeštíhlovacích metod, které jsou v rámci teoretické části práce popsány, je věnována hlavní pozornost problematice totálně produktivní údržby (TPM). Praktická část práce se nejdříve zaměřuje na komplexní analýzu systému údržby ve společnosti Parker Hannifin s.r.o. a následně na projekt, jehož cílem je implementace základních prvků TPM v tomto podniku. V závěru je projekt vyhodnocen a jsou uvedeny další náměty a doporučení pro budoucí rozvoj TPM v podniku
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses