Investiční rozhodování v energetice - Sedláček, Jan; Scholleová, Hana, 1964-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce si klade za cíl stanovit možné budoucí směry rozvoje Elektrárny Mělník III a následně pomocí výpočtů hodnoty určit nejvýhodnější variantu k realizaci. Výsledná hodnota by měla rovněž zachycovat flexibilitu, která je v projektu obsažena. V teoretické části jsou v této souvislosti rozebírány klíčové teoretické postupy, ze kterých v praktické části obsažené výsledky vycházejí. Praktická část samotná pak obsahuje detailní popis situace, zmíněné výpočty a komentář k variantě, která byla doporučena k realizaci.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses