Podnikatelský plán - developerský projekt firmy Irbos s.r.o. - Myšák, David (2011)
Cílem diplomové práce je popis plánování, vzniku a realizace developerského projektu firmy IRBOS, s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vysvětluje a popisuje používané pojmy podnikání, podnik, podnikatel, živnost, podnikatelský plán, možnosti financování a organizační strukturu podniku. Praktická část se již zabývá samotným projektem a obsahuje informace o podnikatelském záměru, personálním obsazení, marketingové a obchodní strategii a finanční stránce projektu.