Podnikatelský plán - developerský projekt firmy Irbos s.r.o. - Myšák, David; Křížek, Miroslav; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je popis plánování, vzniku a realizace developerského projektu firmy IRBOS, s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vysvětluje a popisuje používané pojmy podnikání, podnik, podnikatel, živnost, podnikatelský plán, možnosti financování a organizační strukturu podniku. Praktická část se již zabývá samotným projektem a obsahuje informace o podnikatelském záměru, personálním obsazení, marketingové a obchodní strategii a finanční stránce projektu.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses