Vizualizace dat v podnikové praxi. - Greif, Tomáš; Švecová, Lenka; Theodor, Michal, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce popisuje v teoretické části základní principy vizualizace dat. Popsány je význam vizualizace dat v podnikové praxi, význam a použití jednotlivých typů grafů. V další části je vysvětlena tvorba a využití složitějších vizualizací a možnosti vizuální manipulace. Poslední kapitola teoretické části se věnuje klíčovým vlastnostem moderních technologií, které vizualizaci dat podporují. V praktické části jsou tyto principy aplikovány na reálných příkladech z podnikové praxe. Zvolené příklady jsou záměrně odlišné a zahrnují tyto oblasti -- finanční řízení podniku, provozní řízení procesů, analýza ekonomické efektivity procesů.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses