Analýza druhů kontraktů s 3PL - Lichnovská, Eva; Jirsák, Petr; Hofman, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Na základě analýzy konkrétní outsourcingové smlouvy mezi globální firmou a 3PL o vytěsnění skladovacích činností, má tato práce tři cíle: vyhodnotit, zda je stávající kontrakt dostačující ve srovnání se standardními požadavky na outsourcinovou smlouvu, zvážit možnost přechodu z "open book" přístupu na "closed book" přístup, a návrhu takového řešení, které by nejlépe využívalo potenciálu poskytovatele. Pro vlastní analýzu byla použita analýza produktivity práce, analýza bodu zvratu a poznatky z manažerského rozhodování za nejistoty. Pro porovnání "closed book" a "open book" přístupu byl použit originální postup. Firmě se doporučuje zachovat ve vztahu "open book" přístup se smluvním ošetřením klíčových ukazatelů kvality a zvážení přínosu "vested outsourcingu".
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses