Motivace zaměstnanců ve společnosti ČSAD Vsetín a.s. - Vašátko, Martin (2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou nástrojů stimulace a motivace zaměstnanců v dopravní společnosti ČSAD Vsetín a.s. Teoretická část práce popisuje zásady a postupy personální práce v pojetí řízení lidských zdrojů, uvádí do problematiky motivace k práci, osvětluje její základní pojmy, uvádí základní motivační teorie, faktory ovlivňující spokojenost zaměstnanců a nástroje jejich stimulace k požadovanému pracovnímu výkonu. Praktická část představuje společnost ČSAD Vsetín a.s. a analyzuje jednotlivé nástroje stimulace zaměstnanců, které současně porovnává s přijatou teorií, objasňuje přednosti zvolených postupů, případně navrhuje jejich další možná řešení.