Motivace zaměstnanců ve společnosti ČSAD Vsetín a.s. - Vašátko, Martin; Šikýř, Martin, 1974-; Pleva, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou nástrojů stimulace a motivace zaměstnanců v dopravní společnosti ČSAD Vsetín a.s. Teoretická část práce popisuje zásady a postupy personální práce v pojetí řízení lidských zdrojů, uvádí do problematiky motivace k práci, osvětluje její základní pojmy, uvádí základní motivační teorie, faktory ovlivňující spokojenost zaměstnanců a nástroje jejich stimulace k požadovanému pracovnímu výkonu. Praktická část představuje společnost ČSAD Vsetín a.s. a analyzuje jednotlivé nástroje stimulace zaměstnanců, které současně porovnává s přijatou teorií, objasňuje přednosti zvolených postupů, případně navrhuje jejich další možná řešení.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses