Výběr a rozmisťování pracovníků pro mezinárodní transfery - Šimečková, Barbora (2011)
Cílem mé práce byla analýza problematiky výběru, rozmisťování a řízení zaměstnanců na projektech v zemích Evropské unie a návrh na řešení optimalizace procesů spojených s touto problematikou pro společnost Teradata.