Výběr a rozmisťování pracovníků pro mezinárodní transfery - Šimečková, Barbora; Kleibl, Jiří; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem mé práce byla analýza problematiky výběru, rozmisťování a řízení zaměstnanců na projektech v zemích Evropské unie a návrh na řešení optimalizace procesů spojených s touto problematikou pro společnost Teradata.
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses