Riadenie logistiky a procesov v společnosti L'Oréal Česká Republika - Korbeľová, Miroslava (2011)
Diplomová práca na tému Riadenie logistiky a procesov v spoločnosti L'Oréal Česká Republika v teoretickej časti popisuje fungovanie, princípy a trendy Supply Chain Managementu s dôrazom na procesy plánovania predajov a riadenia zásob. V praktickej časti sú tieto poznatky aplikované na spoločnosť L'Oréal Česká Republika. Práca sa hlbšie zaoberá procesmi a previazanosťou jednotlivých článkov logistického reťazca vo firme a na konkrétnej divízii bude zobrazená tzv. value stream mapa. Zvýšená pozornosť je venovaná identifikácii slabých stránok najmä v oblasti plánovania dopytu a využitia analýzy out of stock v praxi.