Riadenie logistiky a procesov v společnosti L'Oréal Česká Republika - Korbeľová, Miroslava; Jirsák, Petr; Šenkýřová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práca na tému Riadenie logistiky a procesov v spoločnosti L'Oréal Česká Republika v teoretickej časti popisuje fungovanie, princípy a trendy Supply Chain Managementu s dôrazom na procesy plánovania predajov a riadenia zásob. V praktickej časti sú tieto poznatky aplikované na spoločnosť L'Oréal Česká Republika. Práca sa hlbšie zaoberá procesmi a previazanosťou jednotlivých článkov logistického reťazca vo firme a na konkrétnej divízii bude zobrazená tzv. value stream mapa. Zvýšená pozornosť je venovaná identifikácii slabých stránok najmä v oblasti plánovania dopytu a využitia analýzy out of stock v praxi.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses